dilluns, 17 de febrer del 2014

Trufes de xocolata


Totes les dones que sigueu mares, sabreu que el temps, sobretot quan els fills son petits, es de les coses més valuoses, i no es pot perdre de qualsevol manera, i menys fent unes trufes de xocolata, que segurament duraran a la nevera menys estona de la que voldríeu...




Quan miro blogs de rebostería o llegeixo algun llibre per treure alguna idea i veig que la durada de l'elaboració de la recepta es de més d'1 hora (meeeeeec, paso pàgina)  ho sento, però ara mateix matemàticament parlant, no puc...ja la faré més endavant, ara necessito receptes ràpides!

I aquesta es genial! a sobre la pots fer en 2 estones de 2 dies diferents, tan sols necessites 15 minuts lliures durant 2 dies....potser els trobarem!


Ingredients:

-200 ml de nata per montar (amb un mínim de 35% de materia grasa)
-200 gr. de xocolata de cobertura (jo vaig fer servir la de Nestlé Postres)
-Cacao en pols per rebossar (tipus Nesquick o Cola Cao)

Preparació:

Escalfem la nata fins que bulli


Mentres trenquem la xocolata a trossos (no cal que siguin molt petits) i quan la nata arrenqui el bull, apartem del foc i hi tirem la xocolata...remenem fins aconseguir una crema.

Aquesta crema s'anomena "ganaxé de xocolata" i tant us servirà per cobrir una tarta sacher, com per farcir uns cupcakes, nomès dependrà del temps i l'espessor segons la utilitat que li vulgueu donar.

Però tornant a les trufes.....aboqueu la ganaxé dins un tupper i el poseu dins la nevera fins l'endemà.....i fins aquí la primera part de la recepta...


Formeu boles d'uns 35gr. i les rebosseu dins un plat amb cacao en pols...i JA ESTÀ!!! no es genial??

Nota: podeu posar-les dins de minicapsules de paper o menjar-les a mesura que les aneu rebossant...jejeje!!



5 comentaris:

  1. Mmmm! quina salivera! A veure si trobo el temps... ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja veuras que son molt rapides de fer...igual de rapid desapareixen de la nevera, jejeje

      Elimina
  2. però com és possible!...hi ha alguna intrussa per aquí...jajaja
    noooo...és bromaaa.
    per la pinta han d'estar boníssimes!! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja....ja li he dit a l'Anna, que al proper finde rural, a part dels muffins..trufes, jajaja

      Elimina
  3. Kari!!
    Sóc l'Ester!
    Estic fent el ganaxé i demà per fi me'n podré menjar!!💃💃💃😁
    Merci x la recepta! 😘

    ResponElimina